‹ Schepping van de Mens (3)Ster van Bethlehem: De vlucht naar Egypte ›
Studiebijbel
Gepubliceerd op 09-11-2005

De Studiebijbel Nieuwe Testament is een 17-delige serie voor diepgaande studie van het Nieuwe Testament, uitgegeven door het Centrum voor Bijbelonderzoek. Sinds 1981 is er aan gewerkt, en sinds februari 2003 zijn alle zeventien delen verschenen. De digitale editie is begin dit jaar verschenen. Op de pagina Studiebijbel NT vindt u veel informatie over de Studiebijbel en zijn voorbeelden van de inhoud te bekijken.

Na het verschijnen van het laatste deel van de Studiebijbel op het Nieuwe Testament is begonnen met een 10-delige serie op het Oude Testament. Het eerste deel hiervan is in mei 2004 uitgekomen en het tweede deel is vorige week verschenen.

Een besliste aanrader voor iedereen die regelmatig bijbelstudies moet voorbereiden.


Tags: Aan het woord, Studiebijbel

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel