‹ Dan (Gen. 30: 1-6)Tel Dan ›
La Source
Gepubliceerd op 03-02-2006

Af en toe krijg ik email uit Frankrijk van een goede vriend. Enige jaren geleden is hij geëmigreerd naar dit mooie land en is daar samen met zijn vrouw begonnen aan een opvangcentrum voor jongelui die het even niet meer zien zitten. Omdat ik me bij hun werk betrokken voel, plaats ik hieronder een stuk uit hun laatste email :

Jij bent uniek, maar de situatie helaas vaak niet. Een dolgedraaide maatschappij, druk van school of baan, persoonlijke problemen, wellicht een worsteling met God; allemaal oorzaken waarom het niet zo gaat als je misschien wel diep van binnen verlangt.

Het leven in Frankrijk op boerderij “La Source”is doorgaans eenvoudig en overzichtelijk en je bent aangewezen op elkaar. Wonen en werken op de boerderij brengt je dichter bij de essentie van het leven.


God geeft je elke dag wat je nodig hebt. In dat leven van alledag wordt zichtbaar wie je bent. Samen met jou willen we werken aan en nieuw perspectief, we willen de liefde van God aan je doorgeven om zo weer het vertrouwen te herwinnen on het leven op te pakken.

Voel jij je aangesproken door al deze aspecten? Neem dan contact met ons op; mail naar : janvanee at wanadoo dot fr of kijk op www.eventjesfrankrijk.nl , of bel gewoon, 0033 471234150

Als je je aangesproken voelt, neem contact met hen op, je bent bij hen in goede handen.


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs