‹ Pasen: de kruisdoodHazelelponi (1 Kr. 4:3) ›
StudieBijbel: Aktiekorting
Gepubliceerd op 13-02-2006

Bij deze wil ik nogmaals de aandacht vestigen op de StudieBijbel. Zoals uit onderstaand bericht blijkt geven ze op dit moment korting, reden om dus nu de delen aan te schaffen.

Tijdelijke Actie!! 20% korting + gratis CD-ROM t.w.v. 350 euro

Het Centrum voor Bijbelonderzoek is een grootscheepse actie gestart om de voor Nederland unieke Studiebijbel-commentaren breder bekend te maken. In dit verband lopen er scherpe aanbiedingen. Op onze website www.studiebijbel.nl vind u alles over de inhoud of klik hier voor uitleg van de digitale uitgave van het NT. Mocht u al bekend zijn met onze publicaties, stuur dit bericht dan eens door naar uw vrienden.

Tijdelijke Actie!! Loopt tot eind maart

Bij aankoop van de 17-delige serie Studiebijbel NT en betaling ineens ontvangt u tijdelijk niet alleen 20% korting (nu voor 761,60 in plaats van 952 euro), maar ook gratis de CD-ROM SBNT ter waarde van 350 Euro. (de actie loopt zolang de drie delen die op een herdruk wachten niet geleverd kunnen worden. Na verschijnen worden deze u trouwens kosteloos toegestuurd). Klik hier voor meer info of om te bestellen.


Tags: Aan het woord, Studiebijbel

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin