‹ Annas, de hogepriesterPasen: de geestelijke rechtbank ›
Evangelisch Werkverband zoekt pioneers!
Gepubliceerd op 16-02-2006

Het Evangelisch Werkverband vormt een werkverband van predikanten en gemeenteleden, die deel uit maken van de Protestantse Kerk Nederland. Hun missie is biddend zoeken naar en meewerken aan geestelijke vernieuwing binnen de Protestantse kerk in Nederland, opdat deze, gericht op Gods heerlijkheid, in gehoorzaamheid aan haar Heer Jezus Christus en in de kracht van de Heilige Geest, haar roeping in de wereld kan vervullen.

Terwijl veel stichtingen altijd om geld vragen, heeft het EWV, vanuit de hierbovengenoemde visie de volgende uitdaging bedacht:

Win 1000 euro. Doe mee met de pioniers-uitdaging! om je droom werkelijkheid te laten worden!

De Protestantse Kerk in Nederland wil overgaan tot het stichten van nieuwe vormen van gemeente zijn. Het Evangelisch Werkverband wil hierin actief stimuleren en dienen vanuit de visie: “Hoe zou het zijn als elke (wijk-)gemeente in Nederland zwanger wordt van nieuwe visie en een dochtergemeente voortbrengt?”

Dat is de uitdaging voor onze kerk, voor plaatselijke gemeenten, voor u! We willen u aanmoedigen om na te denken over de mogelijkheden in uw eigen gemeente.

Wij nodigen u uit om mee te doen!

Schrijf in max. 1000 woorden (minder mag, meer niet) hoe uw droom eruit ziet: hoe denkt u dat vanuit uw plaatselijke gemeente nieuwe groepen mensen met het evangelie bereikt kunnen worden? Op welke manier zou de gemeente dan te werk moeten gaan?

Stuur uw voorstel voor 1 mei 2006 per post naar Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen of per email naar kantoor kantoor@ewv.nl. De beste ideeën worden opgenomen in een nieuwe uitgave van het boekje ‘Als de moederkerk zwanger wordt’. Als uw idee er bij is, krijgt u hiervan 50 exemplaren gratis.

Bovendien kiest een jury, bestaande uit bestuursleden van het Evangelisch Werkverband de beste 3 ideeën uit. De winnaars krijgen elk € 1000,00 als projectbijdrage om daarmee hun idee ook werkelijk te helpen vormgeven. Behalve het geldbedrag kan de winnaar ook rekenen op begeleiding bij het opzetten van het project.

Aan u de vraag: in uw woonplaats, in uw gemeente: hoe zou dat gestalte kunnen krijgen? Droom uw droom, schrijf uw visie op en stuur hem zo spoedig mogelijk aan ons toe. Zou het niet fantastisch zijn als over enige tijd uw droom voor de plaatselijke kerk werkelijkheid wordt?


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken