‹ Pasen: wereldse rechtbank, het verhoorTerugkeer naar de afgoden ›
Zonsverduistering morgen
Gepubliceerd op 28-03-2006

De afgelopen weken heb ik al een paar keer aandacht geschonken aan de zonsverduistering. Morgen is het zover, tussen de middag is hij te zien. Hieronder een schematische weergave zoals we de verduistering in Nederland kunnen zien.

Denk erom om niet rechtstreeks in de zon te kijken, dit is nog steeds slecht voor onze ogen. Geadviseerd wordt om met een echte eclipsebril te kijken, heeft u deze niet tot uw beschikking dan is een CD-rom ook geschikt (waarbij men niet door het gat in het midden moet kijken ;)

Veel kijkplezier.


Tags: Astronomie, Zonsverduistering
Gerelateerde onderwerpen: Astronomie, Zonsverduistering

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs