‹ MierikswortelOpen brief aan de Tweede Kamer der Staten Generaal ›
Typos!!
Gepubliceerd op 08-04-2006

Vandaag typte ik handmatig de URL van mijn blog in en deze site kwam op: Mega site of Bible studies and information. Zo begint de waarschuwing van Targuman, bij controle bleek dat hij de URL verkeerd had ingetypt met "blogPsot".

Het blijkt dat als dezelfde typefout in mijn URL wordt gemaakt, je ook automatisch naar die site wordt doorgestuurd. Blijkbaar zijn verschillende christelijke sites zoals die van Targuman en mij dermate interessant geworden, dat deze "evangelist" blijkbaar de moeite heeft genomen om op deze manier bezoekers naar zich toe te lokken.

Onnodig te zeggen dat ik niets van deze site weet.


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen