‹ Pasen: Christus is waarlijk verrezen!Hebraïsmen: Eben Haëzer ›
Nederlandstalige blogs
Gepubliceerd op 22-04-2006

Ik verwijs op mijn blog regelmatig naar allerlei engelstalige blogs, een opmerking die ik kreeg was: zijn er dan geen nederlandstalige christelijke blogs.

De volgende blogs lees ik al dan niet regelmatig: Als eerste Bijbel historisch lezen, die als motto hebben: Gedurende 2 jaar dagelijks de Nieuwe Bijbel Vertaling lezen dat is de opdracht. Een ander is van Willem de Vink die ons, naast de dagelijkse overpeinzingen bij een Bijbelvers, regelmatig een knipoog geeft met zijn beeldpreken. Ook een bekende is de weblog van de EO directie, die regelmatig inzichten geven hoe een christelijke TV/radio zender functioneert.

Na een tijdje op internet te hebben gespeurd, bleek dat dit niet de enigen waren. Andere sites die zich als christelijk betitelen zijn:

Er zullen er veel meer zijn, ik zou zeggen reageer. Of kijk op Alpha Online die de volgende oproep heeft gedaan aan alle nederlandstalige bloggers: Ben je Christen en heb je zelf een Blog gemaakt bij een van de aanbieders daarvan en vertel je over jouw familie, je hobby of wat anders? Dan is dit de plaats voor jou om je Blog toe te voegen aan de Alpha Online Web Links.

Update: http://bijbelgetrouw.nl/
Update: De blog equamusic.blogspot.com van Ruud Vermeij, zeer de moeite waard!


Tags: Blogging

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin