‹ VergrijzingHebrew Grammar Studies ›
Citaat van de dag
Gepubliceerd op 08-05-2006

Koffie moet je net zo nuttigen als Gods Woord: puur!

Regelmatig vragen mensen mij hoe ik mijn koffie wil hebben. Moet er melk in? Of wat suiker? Als ze horen dat ik de koffie zwart drink (dus zonder ingrediënten), komt de steevaste opmerking, moet ik er dan wat extra water bij doen?

Als het christenen zijn dan geef ik bovenstaand antwoord, koffie met je niet verdunnen of zoeter maken met allerlei surrogaten. Hetzelfde is het met Gods Woord, te vaak wordt er water bij de wijn gedaan, wordt het zoeter gemaakt. Vandaar puur nuttigen, ook als het wat bitter smaakt. Je went er snel genoeg aan, en pas dan kun je gaan genieten. Het is een puur genot.


Tags: Citaat

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs