‹ Nederland in top-20 Atheïstische landenKoning So ›
Nieuw dier gevonden in Israël
Gepubliceerd op 30-05-2006

De Jerusalem Post bericht vandaag dat er een nieuw soort ongewerveld dier is gevonden in een grot tijdens opgravingen in de buurt van de stad Ramle. Morgen zullen tijdens een persconferentie meer details worden gegeven.

Update: Het Reformatorisch Dagblad heeft gemeld dat het gaat om vier kreeftachtigen die in het water leven en vier ongewervelde bodemdieren, waaronder een blinde schorpioen. Alle dieren, met uitzondering van de schorpioen, werden levend aangetroffen.

Update: Ha'aretz, 31/5/2006 , Scientists discover prehistoric cave with eight new species in Ramle


Tags: Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken