‹ Biblical Studies Carnival - Best of 2006Misbruik van Gods Naam ›
Joodse chronologie
Gepubliceerd op 11-01-2007

Op de website Jewish Intellectual Timeline is een zeer interessante chronologie te vinden van de meeste intellectuele werken die in de loop der afgelopen eeuwen zijn verschenen, het betreft hier niet alleen Joodse werken, want in een aparte kolom wordt regelmatig ook verwezen naar werken die door niet-Joden zijn gemaakt. Daarnaast is voor de volledigheid in 2 aparte kolommen nog een overzicht gegeven van Joodse gebeurtenissen en algemene gebeurtenissen.
Het aardige is dat bij iedere gebeurtenis een link is gegeven, in de meeste gevallen naar Wikipedia. In het geheel is de website zeer overzichtelijk en een aanrader voor iedereen die meer van de Joodse geschiedenis wel weten.


Tags: Geschiedenis, Israël
Gerelateerde onderwerpen: Geschiedenis

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken