‹ Het Nieuwe JeruzalemHet Nieuwe Jeruzalem (2) ›
Computer Evangelisten
Gepubliceerd op 12-06-2007

Kevin A. Wilson van Blue Cord heeft een interessant artikel "Microsoft Evangelists". Het betreft het gebruik van de titel "evangelist" welke nu ook door Microsoft is overgenomen, dit daar Apple al enige jaren gebruik maakte van deze titel naast anderen, zoals profeet en priester.

In ieder geval kan ik de slotzin bijzonder waarderen: "Now, I am not arguing that this is an attack on Christianity. Even though Bill Gates has stated that he has better things to do with his time on Sunday morning than go to church, I don’t see him as being involved in some kind of anti-Christian campaign. While Windows Vista may be putting people through hell, Gates did make a bid to buy the Catholic church, so it all evens out. Instead, this is simply another example of a business being willing to use any terminology they think will help them make a profit, even if it trivializes the terminology in the process."

Zorg dat je het hele artikel leest.


Tags: Algemeen

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Sieraden en accessoires - NLSieraden en accessoires - NL