‹ Bibliofilie Narnia ›
Tatoeage: Danielle Lloyd
Gepubliceerd op 09-09-2008

Af en toe krijg ik emailtjes binnen over een bepaalde tatoeage, vandaag kreeg ik melding over één die ik jullie beslist niet wil onthouden, nl. die van Danielle Lloyd, een supermodel die naar het schijnt ook nog eens superblond is.

Voordat ik de oplossing geef, is het de moeite waard om te kijken of jullie deze kunnen vertalen. Laat je niet in verwarring brengen, want de oplossing is erg simpel. Het is geen Bijbels Hebreeuws, zelfs geen rabbijns Hebreeuws. Misschien Ivriet? Nee, ook dan kom je er niet achter. Probeer Jiddisch en vervang de Duitse/Poolse woorden die het Jiddisch rijk zijn met Engelse woorden, of beter gezegd lees het gewoon in het Engels (je hoeft niet op spelfouten te letten) en dan krijgen we als oplossing:

Only God can judge me, only God can judge me.

Zoals ik al zei, de oplossing is erg simpel, maar je moet wel in de huid van een dom blondje kruipen om het in één keer te doorgronden.

Opgeslagen onder: Tatoeage

Update: zie ook Codex Biblical Studies voor een verdere uitweiding over deze tatoeage.


Tags: Algemeen, Tatoeage
Gerelateerde onderwerpen: Tatoeage

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs