‹ Nog meer boeken Egyptica onlineWalnoot ›
Mars
Gepubliceerd op 09-06-2009

Het is weer zover, dacht ik eindelijk af te zijn van allerlei hoax berichten, komt er weer een nieuwe variant van de 6-jaar oude Mars-hoax. Vandaag had ik er al 3 binnen, naast een tiental van vorige week. Op 27 augustus dit jaar zou "Mars zo groot als de Maan" te zien zijn, "niemand die nu leeft zal dit ooit nog een keer zien". Grote lariekoek, op dat moment is de planeet ongeveer 250x106 km of te wel 250 miljoen kilometer van ons vandaan.

Alleen met Photoshop of GiMP (zie je hoe mooi Jim), kun je Mars zo groot als de Maan laten lijken. Nog dichterbij, dat kan met GoogleMars.


Tags: Astronomie
Gerelateerde onderwerpen: Astronomie

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij