‹ WijnstokNog meer boeken Egyptica online... ›
Biblio-oorlogen
Gepubliceerd op 04-09-2009

Het begint nu menens te worden, let op mijn worden de volgende Carnival zal een eersteklas verslag worden van de oorlog tussen de verschillende Bibliobloggers. Met als resultaat dat verschillende van de generaals een stuk hoger in de lijst komen van de Biblioblog Top 50.

Na mijn verslag van gisteren, is het strijdtoneel flink uitgebreid. Speciale strategieën worden toegepast, schrijven in een andere taal dan het Engels is zeer verdacht, dus worden hulpmiddelen als translate.google.com toegepast. Volgens een commentaar schijnen niet alleen vrouwen ondervertegenwoordigd onder de Bibliobloggers maar ook moslims. maar verontrustend is dat onze Jim West nu in wanhoop uitroept Someone Will Have to Explain To Me What ‘System’ Is Keeping Women From Blogging If they Want To. Waarop April DeConick reageert met een subtiel Gender is on my mind waarmee ze als een goed politicus niets doet aan de verwarring van Jim. Bij een ander gaat een belletje rinkelen, met een complete lijst van alle oorlogsartikelen hoopt hij ook hogerop te komen, terwijl een ander in dialoog wil komen.

De voorlopige conclusie is dat iedereen nu blogt, maar niet over datgene wat ze zouden moeten doen. In ieder geval is het geheel zeer humoristisch en heeft totaal niets met Biblioblogging van doen.


Tags: Biblioblogging, Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen