‹ QuizIndia ›
Spanje
Gepubliceerd op 16-10-2009

Een van de meest westelijke landen die in de Bijbel voorkomt is Spanje. Beide keren komt de tekst voor in de Romeinen brief: Zo zal ik, wanneer ik naar Spanje reis, tot u komen; want ik hoop in het doorreizen u te zien, en van u derwaarts geleid te worden, als ik eerst van ulieder [tegenwoordigheid] eensdeels verzadigd zal zijn (15:24) en Als ik dan dit volbracht, en hun deze vrucht verzegeld zal hebben, zo zal ik door ulieder [stad] naar Spanje afkomen (15:28).

Beide keren wordt de wens uitgesproken door de briefschrijver om naar Spanje af te reizen. We weten dat Paulus hier nooit aan toe is gekomen omdat hij stierf.


[googlemaps http://maps.google.com/maps?f=q&source=embed&hl=nl&geocode=&q=http:%2F%2Fwww.bijbelaantekeningen.nl%2Fmaps%2Fmaps&ie=UTF8&t=k&ll=40.481391,-3.175332&spn=0,0&output=embed&z=5&w=400&h=350]


Tags: Atlas, Plaatsen
Gerelateerde onderwerpen: Atlas, Plaatsen

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen