‹ IndiaBabylon ›
Quizvraag van de week
Gepubliceerd op 19-10-2009

Iedere week stel ik een nieuwe vraag over de Bijbel, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om een oplossing te geven.

Antwoord van vorige week:
De man werd in het graf van de profeet Elisa gegooid omdat de Moabieten binnenvielen en iedereen op de vlucht sloeg. (2 Koningen 13:20-21), hierna werd hij weer levend.

De vraag van deze week:
Ik had in een ver land een akker gekocht, op een dag toen ik van deze akker naar huis liep werd ik plotseling volgens een oude Perzische wet door de Romeinen verplicht om materiaal te vervoeren. Wie ben ik, wat moest ik vervoeren, en waar wordt ik in de Bijbel genoemd. Een extra punt als je ook weet om welke wet het ging.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs