‹ Biblical Studies Carnival 47Website nieuws ›
Quirinius
Gepubliceerd op 03-11-2009

Een van de problemen rondom de Ster van Bethlehem is de census van Quirinius in Lukas 2:1-2: En het geschiedde in diezelfde dagen, dat er een gebod uitging van den keizer Augustus, dat de gehele wereld beschreven zou worden. Deze eerste beschrijving geschiedde, als Cyrenius over Syrie stadhouder was.

En omdat de kerst er alweer aan begint te komen heeft de Associates for Biblical Research het artikel "Once More: Quirinius's Census" welke eerder verscheen in de Detroit Baptist Theologucal Journal, Fall 2009, p. 45-54 gepubliceerd op hun website. Zeer de moeite waard om inzicht te krijgen in deze materie.


Tags: Kerst, Ster van Bethlehem
Gerelateerde onderwerpen: Kerst

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin