‹ Christenvervolging: NederlandKerst afgelast ›
Lezing: Ster van Bethlehem
Gepubliceerd op 22-12-2009

Hierbij wat schaamteloze promotie voor een lezing die ik 3 januari 2010 hou:
Zoals tegenwoordig Harvard of Cambridge waren in de oudheid steden als Borsippa en Sippar de kenniscentra van de wereld. Wie daar een opleiding had gevolgd was verzekerd van een glansrijke carrière. Op één van deze instituten had men ontdekt dat er een bijzondere ster aan de hemel was te zien, waarvan men vermoedde dat deze een aankondiging was dat de Zoon van God op aarde was gekomen. Enkele wetenschappers durfden het aan om hun theorieën te testen aan de Waarheid.

Als einde van het Darwin-jaar zal J.P. van de Giessen een lezing houden over deze antieke astronomen die hun hele carrière en zelfs hun leven op het spel zetten om uit te zoeken of de Ster van Bethlehem daadwerkelijk de Zoon van God aankondigde.De lezing wordt gehouden in de Vrije Evangelische Gemeente te Bennekom om 19.00 uur (toegang is gratis).

Adresgegevens:
Kerkgebouw “De Woonstede”
Margrietlaan 30
6721 EN Bennekom


Tags: Evenementen, Ster van Bethlehem

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken