‹ Lezing: Ster van BethlehemChristenvervolging ›
Kerst afgelast
Gepubliceerd op 23-12-2009

Ja mensen kerst is afgelast, reden is simpel afgelopen zaterdag heeft de politie in Groningen de rendieren van de kerstman afgeschoten. Volgens de politie achtervolgden ze een buitenlandse man in rode kleren met een grote verdachte zak op de A7, toen deze niet wilde stoppen hebben ze gericht geschoten. Een latere verklaring van de politie was dat ze dachten dat het geiten waren besmet met de Q-koorts.

Volgens welingelichte bronnen is de kerstman razend. Om het feest toch door te laten gaan, is er nog maar één oplossing. Voordat de kerstman zijn intrede deed in Nederland werd een ander feest gevierd


Tags: Feesten, Kerst

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij