‹ Gelukkig Nieuwjaar12 Days of Christmas Quiz ›
Boekenmarkt
Gepubliceerd op 29-12-2009

Vandaag is de jaarlijkse theologische boekenmarkt in Ermelo weer van start gegaan. En net als vorig jaar waren er enige honderden bibliofielen verzameld. Het is dan ook een heerlijk gezicht om al die mensen met grote tassen, kratten en wagentjes door de lange rijen heen te zien lopen, alles grijpend wat maar enigszins interessant is. Student naast dominee elkaars boeken benijdend omdat de ander net iets sneller dat schitterende boek had gezien. Op een gegeven moment zie je verschillende personen naar beneden duiken, ook onder de tafels staan vele dozen met boeken. En om struikelen te voorkomen, was er dit jaar zowaar een hoekje waar je koffie kon drinken en op gemak je nieuwe aanwinsten kon bekijken. Kortom een zeer geslaagd evenement, dat nog duurt tot en met oudejaarsdag.


Tags: Algemeen

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

TuinTuin