‹ Yad VashemQumran en de Bijbel ›
Evangelische basisschool De Rots heeft locatie
Gepubliceerd op 26-03-2010

Evangelische basisschool De Rots heeft haar onderkomen gevonden in ‘De Bongerd’ aan de Goudenstein in Ede. De nieuwe school opent in augustus haar deuren: een moment waar door ouders in Ede en omgeving naar wordt uitgekeken.

“Het is voor ons een ideale locatie”, zegt voorzitter Jeroen Stoter. “Het is centraal gelegen in Ede, goed bereikbaar voor mensen uit Veenendaal en met de kinderboerderij, park en een grote speeltuin vlakbij.” Volgens Stoter biedt de locatie de mogelijkheid om te groeien naar het gewenste aantal leerlingen.

Tot 2011 wordt de locatie gedeeld met openbare basisschool De Delta die in dat jaar verhuist naar een nieuw onderkomen. “Voor aankomend jaar kijken we uit naar de samenwerking met De Delta, de eerste contacten hebben we daarbij als zeer positief ervaren.”

Veel belangstelling

Er is grote interesse onder ouders. Jeroen Stoter: “’Er zijn veel ouders die bij ons informeren naar ons onderwijsprogramma. Ook zijn er al tientallen aanmeldingen waar we natuurlijk heel blij mee zijn. Op 23 april houdt de school weer een informatieavond voor belangstellenden die begint om 20.00 uur in het Groenhorst college aan de Zandlaan 31 in Ede. Opgeven kan via onze website.”

“We willen een school met een helder profiel zijn. De bouwstenen van het onderwijs van De Rots zijn veiligheid, kwaliteit en zelfstandigheid. Ons diepste verlangen is dat kinderen hun leven op de rots Jezus Christus bouwen. Verder werken we naar fasenonderwijs toe, onderwijs dat wordt aangepast aan het niveau van de leerling. Ook zal er gewerkt gaan worden met een continu lesrooster, dit houdt in dat de kinderen tussen de middag overblijven. Om dit alles te realiseren zijn we op dit moment leerkrachten aan het werven.” Voor actuele informatie over de school kunt u terecht op www.ebsderots.nl.


Tags: Algemeen, Onderwijs
Gerelateerde onderwerpen: Onderwijs

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Boeken algemeen