‹ Biblioblog top 50Quizvraag van de week (28) ›
Exodus...
Gepubliceerd op 01-05-2010

Sinds een paar weken zit ik heerlijk te genieten van de kittens van onze kat. Ze groeien als kool en beginnen steeds ondernemender te worden. Het leukste is als ze al kruipend/lopend door de grote wereld onze kamer lopen waar zoveel te zien is. Je moet dus constant oppassen dat je niet op één van die jonge onderzoekers trapt. De oudste van het stel is haantje de voorste en heeft vanwege zijn onderzoekingsdrang van de kinderen de naam Mozes gekregen.

Om af en toe (nog) even rust te hebben stoppen we ze in de schuur in een kartonnen doos, zodat ze (als iedere baby behoort te doen) kunnen slapen. Mozes dus niet, hij zit constant in de startblokken om de grote "Exodus" voor te bereiden naar de grote wereld kamer. Met zijn liefste gezicht probeert hij ons te overreden om hem eruit te laten.


Tags: Familie, Fauna

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken