‹ Henna als losprijsKerken: Brummen ›
Het andere geluid
Gepubliceerd op 15-06-2010

Donderdag 17 juni van 13.00 tot 14.30 uur organiseren Christenen voor Israël en een aantal andere Israëlorganisaties een pro-Israëlmanifestatie in Den Haag.

Lees meer op de website van Christenen voor Israël of Pillar of Fire.

OVERGENOMEN VAN WEBSITE CHRISTENEN VOOR ISRAEL

http://christenenvoorisrael.nl/actueel/nieuws/116-activiteiten/2166-israelmanifestatie-om-sions-wil-niet-zwijgen

In de afgelopen weken heeft Israël het flink moeten ontgelden in de media. Nog vóór enig onderzoek is gedaan naar feiten rond het Free Gazaflottielje, wordt Israëls handelen door 189 landen en 222 internationale organisaties veroordeeld. Israël is een land dat alleen staat en bedreigd wordt, en dat wordt versterkt door ons zwijgen.

Enkele organisaties hebben de handen ineen geslagen om te laten zien dat er in Nederland wel degelijk vele trouwe vrienden van Israël zijn en dat wij verlangen naar evenwichtige berichtgeving, waarin ook aan Israël’s situatie recht wordt gedaan.

We willen zoveel mogelijk vrienden van Israël mobiliseren om op donderdag 17 juni aanstaande hun stem te laten horen. Doe mee om aanstaande donderdag massaal uw steun te betuigen voor de Israëlische Ambassade. We bemoedigen hen zo met onze steun.

Het programma:

13.00 uur: Verzamelen op het Plein in Den Haag (voor de Tweede Kamer). Er wordt op dit moment met 110 stukken karton een grote Israëlvlag gemaakt, die door de aanwezigen vastgehouden kan worden op het Plein. Neemt u ook vooral veel Israëlvlaggen mee. Let op: vlaggenstokken zijn door de politie NIET TOEGESTAAN.

Vanaf het Plein lopen we via de Lange Vijverberg naar de Israëlische ambassade op de Buitenhof, alwaar we om 14.00 uur een verklaring van solidariteit en vriendschap zullen overhandigen. Deze verklaring zal ondertekend zijn door onder andere Isreality, Pillar of Fire, stichting Schreeuw om Leven, Comité Gemeentehulp Israël, het Israël-Platform en vele andere Israëlvrienden.

De verklaring vindt u binnenkort op onze website. Als u niet aanwezig kunt zijn donderdag, kunt u digitaal uw steun betuigen door te reageren.

Wij hopen u donderdag massaal te mogen ontmoeten. Alle vrienden van Israël zijn welkom. Stuurt u deze oproep ook door naar uw vrienden en kennissenkring


Tags: Evenementen, Israël, Politiek
Gerelateerde onderwerpen: Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken