‹ Kerken: BrummenChristenvervolging ›
De wonderbare en liefelijke Naam van de God
Gepubliceerd op 16-06-2010

Dat is de titel van een studie welke pastoraatwerker André H. Roosma de afgelopen twee jaar heeft gemaakt over de Naam van God. In het voorjaar van 2009 werd hij bepaald bij het enorm grote belang van Gods terugkerende belofte: „Ik ben met u!” In de hulpverlening is de aanwezigheid van God in ons leven een centraal element dat de pastorale benadering duidelijk onderscheidt van elke seculiere psychotherapeutische benadering. Verder nadenkend over die aanwezigheid van God was het of Hij dhr. Roosma bracht bij hoe Hij Zich vanaf het allereerste begin openbaart aan mensen en aan Zijn volk. Dat doet Hij namelijk via een unieke, heilige en verheven Persoonlijke Naam, Die sterk verbonden is met...

Wie geïnteresseerd is in deze studie (waar hij nog steeds mee bezig is) kan deze downloaden van de site www.12accede.nl.


Tags: Bijbelstudie, Recensie
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelstudie

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

De Bijbelonderzoeker