‹ Het geheim van oorlogvoerenKerken: Kleve ›
Partners in vernieuwing
Gepubliceerd op 21-06-2010

Het kan voor predikanten soms een eenzame uitdaging zijn: je verlangt naar geestelijke vernieuwing voor de gemeente, waar je je geroepen weet. Je zet je in. Maar de praktijk is soms weerbarstig. Daarom bouwt het Evangelisch Werkverband aan een netwerk van predikanten, die de droom met elkaar delen. Die elkaar willen ondersteunen, die de missie van het Evangelisch Werkverband willen ondersteunen en die wij vanuit het Evangelisch Werkverband mogen ondersteunen bij het realiseren van hun visie en missie.

Wat kan het partnerschap inhouden?

Willen jullie meer van deze actie van het Evangelisch Werkverband weten zie dan hun website met meer informatie.


Tags: Evenementen, Gemeente, Gemeente zijn

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Korting op je studieboeken