‹ Kerken: Stiftskirche KleveHet einde van Herodes Agrippa I ›
Quizvraag van de week (36)
Gepubliceerd op 27-06-2010

Iedere week stel ik een nieuwe vraag over de Bijbel, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

In Markus 14:51-52 lezen we dat bij de arrestatie van Christus een jongeling volgde en bijna werd gegrepen, hij wist echter te ontsnappen door uit zijn linnen hemd glippen. Sommigen denken dat Markus zichzelf bedoeld met deze jongeling. Temeer daar dit voorval niet in de andere evangeliën wordt genoemd.

De vraag van deze week:

Welke koning gaf opdracht om de zoon van een priester te stenigen.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken