‹ BijbelboekenKerken: Zwartebroek-Terschuur ›
Brood
Gepubliceerd op 02-07-2010

Een paar jaar geleden had ik al eens geschreven over één van de meest vreemde recepten van brood in Ezechiël 4: 9 waar we het volgende recept vinden “Neem tarwe, gerst, bonen, linzen, gierst en spelt; doe alles in een pot en maak er brood van”, en dat er een bakker was die dit verkocht.

Nu blijkt dat deze bakker erg Bijbels (commercieel) georiënteerd is, want hij heeft ook nog een brood in de aanbieding met als basis Genesis 1:29 Hierbij geef ik jullie alle zaaddragende planten en alle vruchtbomen op de aarde; dat zal jullie voedsel zijn. En hoewel in dit vers strikt genomen geen recept staat hoe je het moet bakken, is het toch aardig om het te kopen, al was het alleen al om de verpakking.


Tags: Humor, Voedsel
Gerelateerde onderwerpen: Voedsel

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Tuin algemeen