‹ Gamla (3)Kerken: Kapernaum ›
Quizvraag van de week (39)
Gepubliceerd op 18-07-2010

Iedere week stel ik een nieuwe vraag over de Bijbel, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

Op de vraag dat Paulus niet altijd even gemakkelijk was te begrijpen was. Was het Petrus die zei "Onze goede broeder Paulus heeft daarover in zijn vele brieven ook gesproken naar de wijsheid, die God hem gegeven heeft.  Sommige dingen die hij zegt, zijn niet gemakkelijk te begrijpen, wat voor bepaalde domme en wispelturige mensen een aanleiding is er een verkeerde draai aan te geven." (2 Petr. 3:15-16)

De vraag van deze week:

In de Bijbel is sprake van veel goddeloze koningen. Er was er één die zelfs allerlei beelden van afgoden in de tempel te Jeruzalem plaatste. Maar eerlijk is eerlijk, later kwam hij tot inkeer en haalde toen deze beelden weer weg en heeft tot zijn dood toe God gevolgd. Wie was deze koning.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken