‹ NetanyaBiblical Studies Carnival ›
Quizvraag van de week (41)
Gepubliceerd op 01-08-2010

Iedere week stel ik een nieuwe vraag over de Bijbel, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

Inderdaad was het koning Josia (2 Kon 22) aan wie de boekrol werd voorgelezen, het bleek een wetboek te zijn (Deuteronomium) en hij schrok om de inhoud, omdat het zijn voorgangers en het volk zo gezondigd hadden. Om die reden werd de profetesse Hulda, in sommige vertalingen Chulda erbij geroepen (vs 14) voor advies.

De vraag van deze week:

Deze maand is er even een pauze, niet omdat ik geen vragen meer heb. Maar omdat ik op vakantie ben en niet in staat om iedere dag achter de computer te zitten. Maar omdat ik weet dat jullie moeilijk zonder een quizvraag kunnen, deze keer een foto. De vraag is: wat is het en waar komt het in de Bijbel voor. In de laatste week van augustus krijgen jullie het antwoord.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen