‹ WonderboomMelkweg ›
Vakantie in Israël
Gepubliceerd op 04-09-2010

Dit artikel is onderdeel van een reeks, hoe je een archeologische vakantie kan beleven in Israël. Deze reis zal door een paar vrienden van mij, die voor het eerst naar Israël gaan, in februari worden gemaakt. Voor een compleet overzicht van de reis die ze willen maken, inclusief kaart zie hier.

Als je een vakantie voorbereid naar Israël, is het altijd lastig om te bepalen wat je allemaal in een korte tijd wil zien. Het probleem is nl. dat er zoveel te zien is. In het verleden heb ik daarom eens een kaart gemaakt met de belangrijkste Bijbelse plaatsen in Israël (klik op de foto voor een vergroting):

Israel


Tags: Atlas, Israël, Vakantie Israel I
Gerelateerde onderwerpen: Atlas

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken