‹ MelkwegEn Gedi ›
Quizvraag van de week (43)
Gepubliceerd op 05-09-2010

Iedere week stel ik een nieuwe vraag over de Bijbel, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

De vraag van vorige week was inderdaad makkelijker, hoewel een slimmerik nog opmerkte dat het Juda in plaats van Judea moet zijn, want Judea is Grieks en dus niet oud testamentisch. De  koning die het langst regeerde was de goddeloze Manasse met 55 jaar (2 Kon 21:1) en aan het eind van zijn leven weer tot inkeer kwam.

De vraag van deze week:

Deze keer weer een beeldvraag. Wat is het en wie wordt er mee bedoeld.

Laat ook eens via een commentaar weten of je dit soort beeldvragen leuk vind.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Miljoenen artikelen