‹ De vreemde onbekende vrouwChristenvervolging ›
Vrede, vrede! doch daar is geen vrede.
Gepubliceerd op 11-10-2010

Iedere dag lezen we over de vredesgesprekken in het Midden-Oosten, tussen Israël en de Arabieren. Volgens Blair is er vrede binnen een jaar, volgens Abbas wordt er druk gezocht naar oplossingen, maar de terroristische beweging PA blijft wat hem betreft wel bestaan, terwijl hij Netanyahu verwijt dat door hem er geen vrede is. Ondertussen wordt de druk op Israël verder opgevoerd, oa. in de vorm van raketten en bouwstoppen.

In bijna alle kranten wordt constant benadrukt dat Israël de agressor is, in de Daily Mail lezen we dat bv. een Israëlische auto inrijdt op Palestijnen. Dat dit een regelrechte leugen is blijkt uit het totale videofragment waar de foto's uit zijn genomen. Om maar van onderstaand videofragment te zwijgen die een paar uur later werd opgenomen:

Ondertussen blijven de politici roepen dat alles naar wens gaat, terwijl niets naar wens gaat! Of zoals het in de Statenvertaling staat:  Vrede, vrede! doch daar is geen vrede (Jer. 6:14).


Tags: Israël, Oorlog, Politiek
Gerelateerde onderwerpen: Oorlog, Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

De Bijbelonderzoeker