‹ De vreemde onbekende vrouwCursus: Joodse achtergronden van het Nieuwe Testament ›
Christenvervolging
Gepubliceerd op 12-10-2010

De laatste tijd lees ik wekelijks over kerken waar wordt  ingebroken of waar vernielingen plaatsvinden. Daarnaast komen er steeds meer berichten over "kunstwerken" waarin Christus en/of het christendom belachelijk wordt gemaakt. Vanaf vandaag zet ik deze ook op de wekelijkse lijst van christenvervolgingen.

Misschien ziet u deze pesterijtjes nog niet als christenvervolging, maar het begint zo vaak voor te komen dat het er wel naar gaat neigen. Temeer daar soortgelijke pesterijtjes bij andere godsdiensten als haat zaaien wordt betiteld.


Tags: Cartoon, Christenvervolging
Gerelateerde onderwerpen: Christenvervolging

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs