‹ Niet illegaal bezig...Acacia langs de weg ›
Caesarea in gevaar
Gepubliceerd op 27-10-2010

Volgens Ha'aretz zijn grote delen van het park Caesarea in gevaar, vanwege erosie door de golven van de Middellandse Zee. Volgens een woordvoerder zou meteen actie ondernomen moeten worden om het park nog te redden. Verschillende restaurants zouden in de gevarenzone liggen.

Van het voorjaar ben ik er nog geweest en hoewel op sommige plekken inderdaad het strand erg smal is, was het er volgens mij niet slechter aan toe dan een paar jaar geleden. In ieder geval is dit bericht een goede reden om nog een paar foto's te laten zien waaruit blijkt dat de zee toch wel erg dicht bij de ruïnes komen.


Tags: Archeologie, Atlas, Caesarea Maritima
Gerelateerde onderwerpen: Archeologie, Atlas

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs