‹ De tombe van RachelSnoeien van olijven ›
Quizvraag van de week (51)
Gepubliceerd op 31-10-2010

Iedere week stel ik een nieuwe vraag over de Bijbel, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

De vraag van vorige week bleek vrij gemakkelijk, ook gezien de vele reacties. Inderdaad was het Paulus die in zijn laatste jaren in een eigen huis (onder bewaking van een soldaat) moest verblijven (Hand. 28:16ev.).

De vraag van deze week:

Om deze week in de stijl te blijven van vorige week, Paulus was niet de enige die opgesloten werd in huis. Er is ook een ander persoon die een soort huisarrest kreeg, dit om te voorkomen dat deze persoon opnieuw in de fout ging. Wie was deze persoon en waarom mocht deze het huis niet verlaten.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Hadderech