‹ Spreuken 4:3 Teder en enigeBuitengewone punten ›
Quizvraag van de week (52)
Gepubliceerd op 07-11-2010

Iedere week stel ik een nieuwe vraag over de Bijbel, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

De vraag van vorige week bleek moeilijker dan verwacht, niemand had het goede antwoord. In de vraag werd gesteld dat deze persoon huisarrest kreeg om niet opnieuw in de fout te geraken. Jeremia werd opgesloten, opdat hij zou gaan zwijgen. Daarnaast ging het niet om meerdere personen maar om één. Antwoorden als de bijvrouwen van David zijn dan ook niet correct. Ik had Gomer, de vrouw van Hosea, in gedachte die vrijgekocht werd en vervolgens in huis moest blijven zodat ze niet weer opnieuw ging prostitueren (Hosea 3:3).

De vraag van deze week:

Met de ouderdom komen de gebreken wordt wel eens gezegd en één van deze ouderdomsziekten is staar. Wordt dit in de Bijbel genoemd en zoja wie leed of leden aan deze ziekte.


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen