‹ Tiferet synagogeCitaat ›
The Psalm Project: Psalm 86
Gepubliceerd op 15-11-2010

Zingt de HEERE een nieuw lied! wordt opgeroepen in Psalm 98. Probleempje ik kan niet zingen en bovendien als ik tijdens de kerkdienst onze pianist zo geweldig uit zijn dak zie gaan durf ik al helemaal mijn mond niet meer open te doen. Of beter gezegd mijn mond valt regelmatig open, want hij speelt echt geweldig.

Nou blijkt dat hij zeer actief is in "The Psalm Project", een professionele band die de Psalmen uit de Geneefse traditie in een modern muzikaal jasje steekt. Op 27 november a.s. zal het tweede album 'The Psalm Project - Unplugged' worden gepresenteerd in de St. Ludgeruskapel in Hilversum. Voor de geïnteresseerden, er zijn 250 vrijkaartjes dus wees er snel bij.


Tags: Algemeen, Evenementen, Muziek, Psalmen, Video
Gerelateerde onderwerpen: Muziek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Cadeauwinkel