‹ Quizvraag van de week (54)Sneeuw in Jeruzalem ›
Nazareth
Gepubliceerd op 22-11-2010

Nazareth is het dorpje waar Christus opgroeide en het kan dan ook niet anders of daar zijn verschillende toeristische attracties, zoals de "Bron van Maria" waar volgens de legende de moeder van Jezus water zou hebben gehaald.

Terwijl deze bron tegenwoordig druk bezocht is, zocht ik naar een meer pittoreske foto die nog enigszins het beeld gaf hoe het er vroeger aan toe ging. Hierbij kwam ik op het idee om per vandaag regelmatig een foto uit "de oude doos" te halen. Dit betreft foto's of tekeningen die minimaal honderd jaar oud zijn en een beeld geven van het oude Israël.


Tags: Atlas, De oude doos, Nazareth, Plaatsen
Gerelateerde onderwerpen: Atlas, Nazareth, Plaatsen

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen