‹ Kerken: Nieuw VennepOnline boeken: Grammatica Sumerisch ›
Israel Tour Guide
Gepubliceerd op 23-11-2010

Israel Tour Guide

Een weblog die ik de laatste tijd volg, omdat deze interessante artikelen geeft over Israël, is de weblog van Shmuel Browns "Israel Tour Guide". Shmuel schrijft regelmatig over allerlei mooie plekken in Israël (met bijbehorende foto's), maar daarnaast schroomt hij niet om ook te vertellen over het nut om een gids in te huren. Uit eigen ervaring weet ik dat als je naar speciale plekken wil het soms enorm veel tijd kan schelen als je een ervaren gids hebt die de weg weet. Kortom voor iedereen die eens een vakantie op eigen gelegenheid wil maken, maar daarbij de hulp van een gids wil inhuren: kijk op de website van Shmuel.


Tags: Biblioblogging, Blogging, Israël

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs