‹ Online boeken: Grammatica SumerischGeen strooizout ›
Website update
Gepubliceerd op 24-11-2010

Vandaag is er weer een flinke verbetering doorgevoerd op de website, bij alle teksten van het Nieuwe Testament, is onder het kopje "Concordantie" nu ook het Griekse woord te zien, naast de Strong-codering en de vertaling volgens de Statenvertaling. Hieronder een voorbeeld van Galaten 1:1.

Website concordant Galaten 1:1

Als u op een Strong-nummer klikt, krijgt u in de meeste gevallen daaronder een korte uitleg van het woord. (Enkele woorden zijn nog niet in het woordenboek opgenomen, in die gevallen krijgt u dus niets te zien)

Website voorbeeld

Als u klikt op het Strong-nummer in het blok (rood in de afbeelding), dan gaat u naar het woordenboek, waar eventueel meer informatie over het woord te vinden is (de bedoeling is dat er ooit voor ieder woord een woordstudie komt) en waar het in de Bijbel wordt gebruikt.


Tags: Website, Website news

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

BoekenBoeken