‹ Quizvraag van de week (56)Karmel: hoe nu verder ›
Interview: Sint Nikolaas
Gepubliceerd op 05-12-2010

Sint NikolaasDe grote kindervriend heeft mij laten weten dat vandaag een boek is gepubliceerd door de hofschrijver van deze goedheiligman, Wesselius Albertus van Hengel. De schrijver van deze blog is naar Sint Nikolaas voor een interview over dit boek.

Hij heeft toestemming gegeven dat dit boek via mijn weblog gratis gedownload mag worden, daar in deze economische crisis, hij de brave burgers van Nederland niet op nog hogere kosten wil jagen.

Tijdens ons gesprek heeft hij mij laten weten dat dit jaar geen stoute kinderen in de zak naar Spanje worden afgevoerd, daar zijn huis reeds vol is met stoute (Spaanse) verkeersleiders die weigerden de vele vliegtuigen met cadeautjes te coördineren, hij verzekerde dat zijn pieten hun kunsten met de roe op deze verkeersleiders mochten uitoefenen.

Toen ik hem vroeg wat hij vond van de tegenwoordige regering, vertelde hij mij dat hij blij was dat eindelijk de handelswijzen van die nep-sinterklasen van enkele linkse partijen aan banden is gelegd, alleen Sint Nikolaas heeft het recht om cadeautjes weg te geven. Maar wat vond hij van de regerende partij. Hij vertelde me dat verschillende roeden waren versleten op Wilders en zijn kornuiten omdat die ooit het snode plan hadden om een regerende partij te worden. De heiligman vertelde dat dit niet toegestaan kon worden, daar hij met zijn pieten dan nooit meer in Nederland konden komen en dat kon men de vele brave burgers niet aandoen. Ook verklapte de Sint dat Rutte ooit een vliegtuigje had gekregen, maar dat Rutte daar helemaal niet blij mee was, want die speelde liever Sint Nikolaas liedjes op de piano. Voor Verhagen heeft hij nog wel een persoonlijke mededeling, die moet niet meer zoveel zwetsen op zijn verlanglijstje.


Tags: Humor, Online boeken, Sint Nikolaas, Uncategorized

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken