‹ Kerken: BarneveldInterview: Sint Nikolaas ›
Quizvraag van de week (56)
Gepubliceerd op 05-12-2010

Wekelijks wordt in deze Bijbelquiz een nieuwe vraag over de Bijbel gesteld, wie het antwoord denkt te weten mag deze als commentaar toevoegen. Het antwoord komt dan de volgende week, zodat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te doen in deze Bijbelquiz. En schroom niet om een antwoord te geven, ook al hebben anderen al eerder een poging gedaan.

Antwoord van vorige week:

Het was Paulus van wie men dacht dat hij sprak over deze godin Anastasis (Hand. 17:18) toen hij in Athene was. Toen verschillende religieuzen en geleerden hem daarop aanspraken, hield hij zij bekende betoog over wie die onbekende god was waarvoor de Atheners een beeld hadden opgericht.

De vraag van deze week:

Bij de Joden is het nu Chanoeka, het grote lichtfeest. Komt dit feest in de Bijbel voor?


Tags: Bijbelquiz
Gerelateerde onderwerpen: Bijbelquiz

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

StudieboekenStudieboeken