‹ Oude Doos: Karmel (2)Meest verschrikkelijke boeken in de kast ›
Website update
Gepubliceerd op 08-12-2010

De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest om een nieuw onderdeel toe te voegen, nl. een fotogalerij. Er kwamen steeds meer foto's bij en het werd steeds lastiger om deze te onderhouden. Alle foto's op de website en weblog zullen worden overgezet naar dit nieuwe onderdeel.

De voordelen hiervan zijn dat foto's makkelijker gelinkt kunnen worden in de weblog en website. Voor de bezoekers bestaat de mogelijkheid om snel foto's op te zoeken die over een bepaald onderwerp gaan. Daarnaast zal (binnenkort) bij iedere foto korte achtergrond informatie worden gegeven en een link naar desbetreffende delen van de website of weblog.

Voor hen die meteen willen genieten, hier is de link.


Tags: Website, Website news

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Livius Onderwijs