‹ Quizvraag van de week (58)Kerst in het Geding (4) - Tussen traditie en Schrift ›
Kerken: VEG Bennekom
Gepubliceerd op 19-12-2010

In de loop der tijd zijn al heel wat mooie kerken de revue gepasseerd op de weblog en omdat mijn eigen kerk maar een klein oud gebouw is dat bijna rijp is voor de sloop heb ik het nooit aangedurfd om daar foto's van te plaatsen. Maar vanochtend na een flink pak verse sneeuw was het allemaal zo schitterend dat ik nu eindelijk eens een paar foto's durf neer te zetten van de Vrije Evangelische Kerk te Bennekom. Let vooral op het lange pad dat door de kosters (die extra vroeg zijn opgestaan) redelijk sneeuwvrij is gemaakt.

Het oude tuinhok welke al meermalen tijdens de kinderdiensten in de kerstperiodes dienst deed als de stal van Bethlehem.

En tot slot het kerkgebouw zelf.


Tags: Kerken, Meteorologie
Gerelateerde onderwerpen: Kerken, Meteorologie

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen