‹ Het verplaatsen van een moerbeiboomSions poort ›
Kerstmis afgeschaft door EU
Gepubliceerd op 29-12-2010

Het moge algemeen bekend zijn dat ik niet achter de EU sta, maar de EU staat net zo min achter zijn burgers. Zo geeft de Europese Commissie jaarlijks miljoenen belastinggeld uit aan een religieus-correcte schoolagenda.

We zien dan ook netjes de feestdagen van allerlei minderheidsgroeperingen zoals van de moslims, hindoes, joden en andere gelovigen. De enige grote afwezige zijn de feestdagen van de christenen, ondanks het feit dat deze de overgrote meerderheid vormen van de EU.

Dit is op zijn minst opmerkelijk, Johanna Touzel noemt het "ongelofelijk", volgens een woordvoerder is het een "blunder", maar dan wel een zeer grote. Dat je een christelijke feestdag mist is tot daar aan toe en kun je een fout noemen, maar dat alle christelijke feestdagen niet genoemd worden riekt meer naar opzet.

Het meest verstandige zou zijn om de hele EU op te heffen of op zijn best terug te brengen naar een bondgenootschap van landen. Echter daar dit in het huidige politieke EU klimaat ondenkbaar is, verwacht ik dat we een periode ingaan waarin het altijd winter is, maar nooit Kerstmis.

Tip: Cranmer


Tags: Christenvervolging, Kerst, Politiek
Gerelateerde onderwerpen: Christenvervolging, Kerst, Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

KlussenKlussen