‹ ZonsverduisteringChristenvervolging 2010 ›
Spion X63
Gepubliceerd op 04-01-2011

Je hebt tegenwoordig van de onbemande vliegtuigjes waarmee men de vijand kan bespieden, maar de Israëliërs hebben tegenwoordig allerlei biogenetisch gemanipuleerde dieren getraind. Zo werden enige tijd geleden voor de kust Egypte super-intelligente haaien gesignaleerd die spioneerden voor de Mossad.

Nu blijkt dat dit niet de enige afgerichte dieren zijn, in Saudi-Arabië is een gier neergehaald met allerlei Israëlische spionageapparatuur. Het dier was moeilijk te benaderen omdat het zich verweerde met een enorme stank. De gier in kwestie staat bekend onder de codenaam X63 had onder andere GPS-zendapparatuur bij zich.

Hier in het Westen kunnen we erom lachen, want natuurlijk gaat het om een biologisch onderzoek over de trek van gieren, maar uit de verschillende Arabische commentaren blijkt dat verschillende mensen steevast geloven dat het "boosaardige Israël" hierachter zit. En helaas zolang dit soort mensen op de aardbodem rondlopen zal het antisemitisme nooit ophouden.


Tags: Antisemitisme, Humor, Uncategorized
Gerelateerde onderwerpen: Antisemitisme

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Electronica algemeen