‹ Kerken: GarderenTzahal ›
Muggen
Gepubliceerd op 17-02-2011

Voor hen die een hekel hebben aan muggen is dit seizoen een van de betere omdat ze er niet (nog) niet zijn. In de Bijbel komen ze ook niet al te veel voor, beter gezegd maar één keer en wel in Mat. 23:24 "Blinde leiders zijn jullie, die uit hun drank de muggen ziften, maar een kameel wegslikken." Men goot vroeger de wijn en het water door een doek om te voorkomen dat men insekten dronk, want die waren onrein (Lev. 11:20-23).

Ondanks dat velen een hekel hebben aan dit soort ongedierte is het toch beslist een mooi dier als je een macro-foto van zo'n beestje ziet.


Tags: Fauna, Insecten, Mattheüs
Gerelateerde onderwerpen: Insecten, Mattheus

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Hadderech