‹ Quizvraag van de week (66)Op de barricaden, of niet? ›
kerken: Silvolde Mauritiuskerk
Gepubliceerd op 21-02-2011

De laatste tijd heb ik het vrij druk zodat ik nauwelijks aan bloggen toekom. Om die reden wat meer aandacht voor kerken die ik in mijn archief heb zitten.

Vandaag de Rooms-Katholieke Mauritiuskerk te Silvolde. Deze beeldbepalende kerk werd in de dertiger jaren van de vorige eeuw gebouwd. Opvallend is dat eigenlijk al vanaf het begin de parochianen erg trots op hun kerk zijn en regelmatig lees je dat er grote giften worden gegeven om de kerk te verfraaien, of te restaureren. Ook nu zie je met grote billboard dat er een grote actie op touw is, wie daar meer van wil weten verwijs ik naar de speciale website.


Tags: Kerken
Gerelateerde onderwerpen: Kerken

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij

Doneer Aantekeningen bij de Bijbel