‹ kerken: Silvolde MauritiuskerkPolitieke antwoorden ›
Op de barricaden, of niet?
Gepubliceerd op 22-02-2011

Op de barricaden, of niet? Volgens de SP wordt het tijd om dat wel te doen, althans dat begrijp ik van de vele posters die ik overal zie hangen. In mijn onnozelheid dacht ik eerst dat deze actie te maken hadden om de Nederlandse regering om ver te werpen, net zoals bij de vele bevriende landen van de SP in het Midden-Oosten.

In tweede instantie toen ik hoorde dat demonstranten, in rood gekleurde SP-jasjes, gisteren bij de Veluwehal in Barneveld stonden te protesteren, tegen Israël dacht ik dat is de SP die ik ken. Op de barricaden en lekker bashen tegen Israël. En natuurlijk hadden ze een goede reden, Tzahal zou optreden en er was al veel aandacht aan besteed. Dus ik kijken, want een leuke opstoot moet je niet missen, bovendien had ik de vorige keer dat de Veluwehal in de fik werd gestoken ook al gemist. Het werd zoeken naar een naald in een hooiberg, uiteindelijk had ik de 7 rode babes gevonden die op trommels slaand en met fluitjes de aandacht probeerden te trekken. Veilig beschermd door de politie, mochten deze laatsten der SP'rs in een hoekje op hun toetertjes spelen.

De aanhang van deze pro-Palestijnse rakkers was dus flink geslonken en al die aandacht kan niet anders worden betiteld als SPAM. Als dit de voortekenen zijn voor de komende verkiezingen, dan kan ik alleen nog maar concluderen dat er toch nog hoop bestaat voor Nederland.


Tags: Antisemitisme, Humor, Politiek, Uncategorized
Gerelateerde onderwerpen: Antisemitisme, Politiek

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij