‹ Quizvraag van de week (69)Kerken: Driedorp ›
Kinderslachters
Gepubliceerd op 13-03-2011

Terwijl bijna de gehele wereld kijkt naar de verschrikkelijke ramp in Japan, voltrok in het plaatsje Itamar in Israël een moordpartij van het allerlaagste soort. Het joodse gezin Fogel werd op lafhartige manier in hun slaap met messteken omgebracht door moslims.

De Nederlandse media, die anders iedere moord breeduit belicht, zwijgt in alle talen. Ook christelijke kranten als het ND en het RD hebben tot nu toe hier niet over bericht, alleen Trouw geeft in 2 regels aan in een groter artikel over de toestemming van Israël voor het meer bouwen van huizen, net als de NOS. Waarmee meteen de politieke toon is gezet, deze moordpartij wordt zo gebracht dat het eigenlijk de schuld is van Israël en niet van psychopate Palestijnen. Ook Anja Meulenbelt, die iedere gelegenheid om Israël zwart te maken aangrijpt, bericht op deze lafhartige wijze op de moordpartij. En om als politicus niet in opspraak te geraken, heeft ze voor het gemak er maar voor gezorgd dat er niet op haar artikel gereageerd kan worden.

Ondertussen vieren deze moslims deze slachtpartij met het geven van snoep.

Voor meer informatie zie:


Tags: Antisemitisme, Israël, Uncategorized
Gerelateerde onderwerpen: Antisemitisme

Commentaar

Zie de huisregels welk commentaar wordt opgenomen!


Mede mogelijk dankzij